CUBE MEDIA
  contact@cubemedia.ro
 

Bine ai venit pe cubemedia.ro!

Site-ul cubemedia.ro, este proprietatea SC Cube Media Adevrtising SRL, firma inregistrata in Bucuresti, Str. PROGRESULUI, Nr. 53, Bloc 5, Scara 1, Etaj 3, Apartament 11, Sector 5, cu datele de identificare: J40/135/2011, CIF 27883310, numită in continuare Cube Media.

Cube Media își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă, și vă încurajăm să recitiți această secțiune ori de câte ori utilizați acest Site.

A. Introducere

Acești termeni și condiții vor guverna utilizarea site-ului nostru web disponibil la adresa cubemedia.ro

Termenii și condițiile generale prevăzute în această secțiune se aplică tuturor prestărilor de servicii de către societatea Cube Media Advertising SRL, către Clienți, prin intermediul site-ului nostru cubemedia.ro

Utilizând site-ul nostru web, acceptați acești termeni și condiții în întregime; astfel, dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții total sau parțial, nu trebuie să utilizați site-ul nostru web.

Dacă vă înregistrati in cadrul site-ului nostru web, trimiteți orice materiale către site-ul nostru sau utilizați unul sau mai multe din serviciile noastre, vă vom cere să acceptați în mod expres acești termeni și condiții.

B. Definiții

Client – persoana juridică care inițiază o Comandă pe acest site.

Prestator – SC Cube Media Advertising SRL, cu sediul social în București, Str. PROGRESULUI, Nr. 53, Bloc 5, Scara 1, Etaj 3, Apartament 11, Sector 5, CUI 27883310, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București, cu nr J40/135/2011.

Bunuri – toate produsele, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, furnizate de catre Prestator Clientului, care au legatură doar cu finalizarea comenzii.

Comandă- sau notă de comandă reprezintă orice formă de comunicare în formă scrisă (formular de comanda in site, e-mail, sms, etc) dintre Client și Prestator.

Contract – document juridic/ convenție  încheiat în formă scrisă  ce exprimă acordul dintre Prestator si Client  cu privire la vânzarea-cumpărarea, prestarea de servicii, modalitatea de plată, modalitatea de livrare și drepturile celor două părți.

C. Modalități de utilizare a site-ului pentru comenzi

Atunci când este lansată o comanda direct în site-ul cubemedia.ro, Clientul va respecta și i se va aduce la cunoștință modalitatea de lucru cu privire la comanda lansată: e-mail, telefon, etc. Comanda este compusă din urmatoarele elemente:

Nota de comandă prin care cele două părți își oferă toate informațiile necesare în vederea prelucrării: bunul/serviciul dorit, cantități, termen de execuție, data de livrare, date de facturare

Bunul de Tipar: reprezintă acordul clientului asupra formei finale a machetei ce urmează a fi executată. Numai după obținerea BUNULUI DE TIPAR, lucrarea poate fi executată.

D. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Sub rezerva dispozițiilor exprese ale acestor termeni și condiții:

Noi, împreună cu persoanele autorizate de noi, deținem și controlăm toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru și materialele de pe site-ul nostru.

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru și materialele de pe site-ul nostru sunt rezervate.

Clientul respectă dreptul de proprietate intelectuala și nu dezvăluie nici unei terțe părți informații legate de oferte, materiale, prețuri, etc.

Întregul conținut al site-ului https://cubemedia.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, e-mailuri și alte date, este proprietatea Cube Meida Advertising SRL și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Conform drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@cubemedia.ro

E. Permisiunea de utilizare a site-ului web

Dumneavoastră puteți să:

 • vizualizați paginile de pe site-ul nostru web într-un browser;
 • descărcați pagini de pe site-ul nostru web pentru caching-ul într-un browser web;
 • imprimați pagini de pe site-ul nostru web pentru uz personal și non-comercial, cu condiția ca o astfel de tipărire să nu fie sistematică sau excesivă.

Cu excepția celor permise în mod expres de acești termeni și condiții, nu trebuie să editați sau să modificați altfel niciun material de pe site-ul nostru web.

Cu excepția cazului în care dețineți sau controlați drepturile relevante asupra materialului, nu trebuie să:

 • republicați materiale de pe site-ul nostru (inclusiv republicarea pe un alt site);
 • vinde, închiria sau sub-licență material de pe site-ul nostru web;
 • exploatați materialele de pe site-ul nostru web în scop commercial;
 • redistribuiți materiale de pe site-ul nostru web.

F. Utilizarea necorespunzătoare a site-ului

1. Nu trebuie să:

 • utilizați site-ul nostru în orice mod sau să luați orice măsuri care provoacă sau pot provoca daune site-ului sau deteriorarea performanței, disponibilității, accesibilității, integrității sau securității site-ului web;
 • utilizați site-ul nostru web în orice mod care este ilegal, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, frauduloasă sau dăunătoare;
 • să alterați site-ul nostru web;
 • scanați sau testați vulnerabilitatea site-ului nostru fără permisiunea noastră;
 • evitați orice autentificare, sisteme sau procese de securitate de pe sau referitoare la site-ul nostru web;
 • folosiți site-ul nostru web pentru a copia, stoca, găzdui, transmite, trimite, utiliza, publica sau distribui orice material care constă în (sau este legat de) spyware, virus informatic, cal troian, worm, keystroke logger, rootkit sau alt software informatic dăunător;
 • impune o încărcătură nerezonabil de mare pe resursele site-ului nostru (inclusiv lățimea de bandă, capacitatea de stocare și capacitatea de procesare);
 • decriptați sau descifrați orice comunicare trimisă de către sau către site-ul nostru web fără permisiunea noastră;
 • desfășoară orice activități sistematice sau automatizate de colectare a datelor (inclusiv fără restrângere, extragerea datelor și recoltarea datelor (scraping, data mining, data extraction) pe sau în legătură cu site-ul nostru web, fără consimțământul nostru scris și expres;
 • accesați sau interacționați cu site-ul nostru web folosind orice robot, spider sau alte mijloace automate, cu excepția scopului indexării motoarelor de căutare;
 • încălcați directivele din fișierul robots.txt pentru site-ul nostru web;
 • utilizați datele colectate de pe site-ul nostru web pentru orice activitate de marketing direct (inclusiv fără limitare marketing prin e-mail, marketing prin SMS, telemarketing și mailing direct);
 • faceți ceva care interferează cu utilizarea normală a site-ului nostru web

2. Nu trebuie să utilizați datele colectate de pe site-ul nostru web pentru a contacta companii sau alte persoane sau entități.
3. Trebuie să vă asigurați că toate informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul sau în legătură cu site-ul nostru web, sunt adevărate, exacte, actuale, complete și care nu induc în eroare. 

F. Drepturile noastre de a folosi conținutul dumneavoastră

1. În acești termeni și condiții, „conținutul dumneavoastră” înseamnă toate lucrările și materialele (inclusiv fără limitare text, grafică, imagini, material audio, material video, material audio-vizual, scripturi, software și fișiere) pe care ni le trimiteți pentru stocare sau publicare, prelucrare sau transmitere prin intermediul site-ului nostru web.
2. Puteți edita conținutul dvs. în măsura permisă utilizând funcționalitatea de editare pusă la dispoziție prin site-ul nostru web.
3. Fără a aduce modificări celorlalte drepturi ale noastre precizate în acești termeni și condiții, dacă încălcați orice prevedere a acestor termeni și condiții în vreun fel sau dacă suspectăm în mod rezonabil că ați încălcat acești termeni și condiții în vreun fel, putem șterge sau modifica conținutul dvs.

G. Garanții

Toate serviciile prestate de către CUBE MEDIA ADVERTISING SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și a politicilor comerciale ale producătorilor.

H. Livrarea bunurilor

Modalitățile de livrare a bunurilor si serviciilor prestate de către CUBE MEDIA ADVERTISING SRL sunt urmatoarele:

1. Livrare prin curier sau prin personalul angajat al Cube Media Advertising SRL

2. Cube Media va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

I. Plata bunurilor

Modalitățile de plată a bunurilor livrate și serviciilor prestate de către CUBE MEDIA ADVERTISING SRL sunt următoarele:

 • Ordin de plată în contul Cube Media, cont ce va fi menționat pe toate documentele aferente comenzii

J. Dreptul la retur

Clientul are dreptul să returneze un bun sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care clientul intră în posesia fizică a ultimului bun (în cazul în care beneficiarul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat)
 • ziua în care clientul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese (în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese)
  Suma va fi returnată după cum urmează: pentru comenzile achitate cu OP sau transfer bancar - prin restituire în contul din care a fost efectuată plata

K. Limitări și excluderi ale răspunderii

Nimic din acești termeni și condiții nu:

 • limitează sau exclude orice răspundere pentru deces sau vătămare corporală rezultată din neglijență
 • limitează sau exclude orice răspundere pentru fraudă sau reprezentare frauduloasă
 • limitează sau exclude orice răspundere conform legilor în vigoare

2. Limitările și excluderile răspunderii prevăzute în această secțiune și în alte părți în acești termeni și condiții:

 • sunt supuse Secțiunii K.1.
 • guvernează toate datoriile care decurg din acești termeni și condiții sau referitoare la obiectul acestor termeni și condiții, inclusiv obligațiile care decurg din contract, în formă delictuală (inclusiv neglijență) și pentru încălcarea obligației statutare, cu excepția cazului în care este prevăzut în mod expres altfel în acești termeni și condiții.

3. În măsura în care site-ul nostru web și informațiile și serviciile de pe site-ul nostru sunt furnizate gratuit, nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daune de orice natură.
4. Nu vom fi răspunzători pentru dvs. cu privire la pierderile care rezultă din orice eveniment sau evenimente în afara controlului nostru rezonabil.
5. Nu vom fi răspunzători pentru dvs. cu privire la pierderi de afaceri, inclusiv (fără limitare) pierderea sau deteriorarea profiturilor, veniturilor, utilizării, producției, economiilor anticipate, afaceri, contracte, oportunități comerciale sau bunăvoință.
6. Nu vom fi răspunzători pentru dvs. cu privire la orice pierdere sau corupție a oricăror date, baze de date sau software.
7. Nu vom fi răspunzători pentru dvs. cu privire la nicio pierdere sau deteriorare specială sau indirectă

L. Modificări

1. Putem revizui acești termeni și condiții din când în când.
2. Termenii și condițiile revizuite se aplică utilizării site-ului nostru web de la data publicării termenilor și condițiilor revizuite pe site-ul web și renunțați la orice drept pe care altfel ar trebui să vi se anunțe sau să îl acordați, revizuirii acestor termeni și condiții.
3. Dacă ați acordat acordul expres cu privire la acești termeni și condiții, vă vom solicita acordul expres pentru orice revizuire a acestor termeni și condiții; și dacă nu vă acordați acordul expres cu privire la termenii și condițiile revizuite în termenul pe care l-am putea specifica, vă vom dezactiva sau șterge contul de pe site-ul nostru și trebuie să încetați să utilizați site-ul.

M. Drept și jurisdicție

1. Acești termeni și condiții sunt reglementate și interpretate în conformitate cu legislația din România
2. Orice litigii referitoare la acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România

N. Detaliile noastre

1. Acest site web este deținut și operat de CUBE MEDIA ADVERTISING SRL, având sediul social în STR PROGRESULUI, NR 53, BLOC 5, SCARA 1, ETAJ 3,AP.11, SECTOR 5, BUCURESTI
2. Suntem înregistrați în România sub numărul de înregistrare la registrul comerțului J40/135/2011 și cod unic de înregistrare 27883310
3. Ne puteți contacta:

 • folosind adresa de email contact@cubemedia.ro;
 • la nr. de telefon afisat în site;
 • folosind mijloacele de contact prezente pe site-ul cubemedia.ro
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri