CUBE MEDIA
  contact@cubemedia.ro
 

Prolight

Prolight-ul publicitar, cunoscut și sub denumirea de Edge-Lit sau panou cu iluminare laterală este un sistem de expunere realizat dintr-un material transparent (PMMA) care datorită gravurii computerizate de mare precizie luminează doar marginea siglei expuse, realizându-se astfel un efect deosebit.

Prolight

Decorarea firmelor Pro-light se poate realiza prin gravare pe contur a semnelor și obținerea culorilor din autocolant, sau prin gravarea completă a semnelor (literelor, etc.) și iluminarea lor cu lumina colorata, LED sau neon.

Prolight-urile sunt ideale pentru a evidenția într-un mod deosebit sigla, numele firmei (pentru firme luminoase) sau orice text sau imagine doriți să promovați.

Tehnologii utilizate în crearea prolight-urilor: debitare material, decupare computerizată, fotogravură, gravură laser, gravură mecanică, iluminare, plottare autocolant.

Prolight-urile pot fi expuse atât în interior, cât și în exterior. Sunt ușor de remarcat atât pe timpul zilei dar mai ales pe timpul nopții.

Utilizari principale:

Afisarea siglei / numelui firmei;

Signalistică in magazine, restaurante, hoteluri, sedii de firme, birouri;

Sisteme de orientare în clădirile cu mai multe etaje / culoare / raioane / birouri.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri