CUBE MEDIA
  contact@cubemedia.ro
 

Plăcuțe direcționale

Semnalizarea de orientare cuprinde orice tip de plăcuță indicatoare care dă direcție. Acestea există pentru a ajuta oamenii să-și găsească drumul fără explicații lungi sau hărți complicate, devenind astfel o parte integrantă în viața de zi cu zi. Cu ajutorul semnelor eficiente de semnalizare puteți crea un adevarat sistem de orientare în spații, astfel încât să nu fie nevoie de indicații extra pentru a ghida vizitatorii in anumite direcții.

CE SUNT PLĂCUȚELE DIRECȚIONALE?

Plăcuțele direcționale sau plăcuțele indicatoare sunt esențiale pentru orice tip de clădire, începând de la complexele comerciale, hoteluri până la birouri guvernamentale, spitale, cabinete, etc. Aceste indicatoare le permit vizitatorilor să-și găsească drumul cu ușurință în întreaga clădire, indiferent de locul unde vor să ajungă: recepții, toalete, lifturi, birouri.

Care sunt cele 5 principii de orientare cu ajutorul plăcuțelor direcționale?

Creați o identitate în fiecare locație

Utilizați repere pentru indicații de orientare.

Creați căi bine structurate.

Creați regiuni cu caracter vizual diferit.

Nu supraîncărcați cu prea multe opțiuni de navigare.

Cele mai folosite materiale pentru realizarea plăcuțelor direcționale sunt:

PVC

Cunoscut și sub denumirea de spumă de PVC, PVC expandat (policlorura de vinil) este o foaie extrudată, rigidă, ușoară, ceea ce o face excelentă pentru utilizare în exterior și în interior. Este rezistent la UV și intemperii și vine într-o gamă de culori și grosimi.

Plexiglass

Plexiglass-ul sau Acrilul este o folie de plastic foarte versatilă, rezistentă la șocuri, îndoiri, zgârieturi și intemperii, făcându-l potrivit pentru aproape orice aplicație. În interior, oferă un aspect elegant și elegant pentru afacerile conștiente de brand. În exterior, oferă durabilitate și toleranță necesare pentru setările permanente. În mod normal, este transparent, dar poate veni în multe culori și finisaje și este complet reciclabil.

Aluminiu

Un metal puternic și ușor utilizat pe scară largă în multe industrii, este folosit în mod obișnuit pentru semne permanente în exterior. Este maleabil, prin urmare ușor de personalizat și fabricat și nu va rugini.
Aluminiul poate fi vopsit, imprimat sau acoperit cu autocolant. Vine într-o varietate de grosimi și finisaje, cum ar fi lustruit, reflectorizant și oglindă. Poate fi galvanizat.

Oțel și oțel inoxidabil

Puternic, durabil și versatil, acest binecunoscut material de construcție este realizat din amestecarea fierului și carbonului în cantitățile potrivite la temperatură ridicată.
Adăugarea de crom creează oțel inoxidabil, care este incredibil de rezistent la coroziune. Oțelul este folosit în mod obișnuit pentru semnalizare structurală și industrială, dar se poate fabrica și oțel pentru a confecționa semne și litere 3D uimitoare.

Lemn

Lemnul de înaltă calitate poate avea o durabilitate și un rafinament deosebit. Se poate tăia cu ajutorul unui router la diferite forme și dimensiuni și se poate grava cu logo-ul sau mesajul companiei voastre. Semnele din lemn cresc în popularitate datorită farmecului lor unic, rustic.

Plastic ondulat

Plasticul ondulat este un material dur, ușor și rentabil, făcându-l ideal pentru producerea de semne sau afișaje temporare. Este alcătuit din două foi subțiri de polipropilenă conectate prin creste care creează „caneluri” între cele două foi, precum cartonul. Este ușor de tăiat după formă și vine într-o gamă de culori și grosimi. Sunt impermeabile și rezistente la vremea caldă și rece.Plasticul ondulat este un material dur, ușor și rentabil, făcându-l ideal pentru producerea de semne sau afișaje temporare. Este alcătuit din două foi subțiri de polipropilenă conectate prin creste care creează „caneluri” între cele două foi, precum cartonul. Este ușor de tăiat după formă și vine într-o gamă de culori și grosimi. Sunt impermeabile și rezistente la vremea caldă și rece.

Tipuri de plăcuțe direcționale

Plăcuțele direcționale se pot utiliza atât pentru interior cât și pentru exterior. Se pot personaliza in funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. Realizăm urmatoarele tipuri de plăcuțe:


Plăcuțe direcționale personalizate pentru birou realizate conform specificațiilor clientului

Plăcuțe direcționale pentru săli de conferințe și semne pentru săli de ședințe

Plăcuțe direcționale Ocupat/Disponibil

Plăcuțe direcționale tip Etichete: de nume, magnetice, insigne personalizate, gravate și multe altele

Plăcuțe direcționale de birou, din metal lustruit și plăcuțe cu nume pentru ușă

Plăcuțe direcționale medicale pentru sala de așteptare, plăcuțe pentru sala de examen sau pentru ghișeele de plată

Plăcuțe direcționale pentru cabine de probă și plăcuțe cu nume pentru cabine

Plăcuțe de identificare pentru biroul de recepție

Plăcuțe direcționale de ușă pentru biroul angajaților care specifică numele, titlul și funcția

Plăcuțe direcționale interioare de birou pentru școli și universități

Plăcuțe direcționale de birou și plăcuțe cu nume gravate personalizate

Plăcuțe direcționale de vinil, decalcomanii din sticlă, decalcomanii pentru ferestre

Plăcuțe direcționale semnalizare centru comercial, magazine, spații comerciale, mall-uri

Plăcuțe direcționale semnalizare diferite tipuri de afaceri: sedii de firmă, benzinării, banci și institutii publice, hoteluri și pensiuni, cabinet profesionale: medici, avocați, etc, spitale și clinici, hale industriale

Plăcuțe direcționale pentru semnalizare diferite tipuri de spații de destinație: bucătării, restaurante, baruri, terase, farmacii, saloane cosmetice și frizerii, beauty center, plăcuțe avocați sau cabinete de avocatură, etc.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri