CUBE MEDIA
  contact@cubemedia.ro
 

Decorari podele

Grafica de podea (floor graphics) poate servi drept publicitate eficientă pentru afacerea voastră, indiferent de mesajul pe care doriți să îl promovați. Folosiți grafica de podea pentru a vă crește gradul de conștientizare al mărcii, a atrage atenția asupra produselor prezentate, a face publicitate pentru evenimentele viitoare sau pur și simplu pentru afișare de mesaje care vă ajută să vă conectați mai bine cu clienții.

Decorări podele

Pardoselile cu imagini personalizate sunt un instrument puternic de PR și orientare, sunt o alternativă accesibilă la canalele de publicitate offline.

Unul dintre cele mai la modă instrumente de branding și promovare de astăzi îl reprezintă grafica personalizată pentru podea cu ajutorul stickere-lor. Utilizarea stickere-lor, denumite și floor stickers, oferă companiilor o modalitate inventivă, interesantă și creativă de a atrage potențialii clienți și de a-și comercializa produsele și/sau serviciile.

Autocolantele de podea sunt patch-uri grafice din vinil sau semne care pot fi afișate atât în ​​interior, cât și în exterior, pe diferite suprafețe, de la podele din lemn și gresie până la beton și asfalt.

Unde se pot folosi autocolantele pentru podea?

Grafica de podea servește mai multor scopuri, cum ar fi direcționarea traficului clienților, atragerea atenției acestora și ca publicitate pentru promoțiile dintr-un spațiu comercial.

Folia decorativă de podea poate crea și controla ambientul si are rol informativ puternic dacă este plasată strategic cu mesaje sugestive. Există nenumărate spații pentru a utiliza grafica de podea, cum ar fi:

Magazine de vânzare cu amănuntul

Restaurante

Cinematografe

Clădiri de birouri

Stadioane și arene sportive

Grădini zoologice și muzee

Spitale și alte instituții de îngrijire a sănătății

Instituții

Dealeri auto

Mall-uri și centre comerciale

Moteluri și hoteluri

Expoziții

Locuri de divertisment și arene

Aeroporturi și multe altele

Care sunt beneficiile utilizării graficii de podea?

Grafica de podea este una dintre cele mai rentabile soluții de publicitate care captează atenția și ajută la creșterea vânzărilor, atâta timp cât sunt utilizate corect. Ele oferă mai multe beneficii semnificative, toate care duc la creșterea vânzărilor și a veniturilor.

Grafica de podea este una dintre cele mai rentabile soluții de publicitate care captează atenția și ajută la creșterea vânzărilor, atâta timp cât sunt utilizate corect. Ele oferă mai multe beneficii semnificative, toate care duc la creșterea vânzărilor și a veniturilor.

Unicitate – îți scoate afacerea în evidență

Grafica de podea este o tehnică de marketing foarte populară. Grafica personalizată a podelei, în special, poate face o impresie de neuitat asupra publicului vostru țintă.

Soluție de marketing prietenoasă cu bugetul dumneavoastră

Grafica personalizată pentru podea este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui mediu de marketing economic pentru marca sau afacerea voastră! Elementele grafice pentru podea sunt ușor de instalat și nu necesită întreținere după instalare, ceea ce le face o soluție viabilă pentru acest tip de marketing.

Utilizează spațiul în mod eficient

Cel mai semnificativ avantaj al utilizării unei grafice excelente pentru podea este că utilizează spațiul în cel mai bun mod posibil. Grafica de podea prezintă în mod eficient brandul vostru fără a obstrucționa pardoselile și a bloca traficul, spre deosebire de alte tipuri de afisaje. Graficele de podea pot fi instalate atât la interior cît și la exterior, pe diferite tipuri de podele: din beton, plăci ceramic, marmură sau PVC si chiar pe machete.

Instrument de orientare cu impact vizual mare

Unul dintre cele mai bune scopuri ale graficelor de podea este de a orienta clienții către zonele de interes maxim care doriți să fie frecventate. Vă puteți ghida clienții către un anumit punct de interes prin intermediul autocolantelor. Grafica de podea care oferă indicații este o modalitate excelentă pentru clienții vostri de a găsi produsele voastre mai ușor.

Instrument eficient de promovare a mărcii

Branding-ul afacerii dvs. este o parte vitală a stabilirii încrederii și loialității clienților. Afacerile sau semnalizarea mărcii joacă un rol esențial în consolidarea mărcii. Prin urmare, graficele excelente ale podelei servesc ca o modalitate optimă de a vă consolida identitatea mărcii, creând în același timp notorietatea mărcii.

Din ce material sunt făcute autocolantele de podea?

Deși există câteva moduri diferite de a realiza graficele pentru podea, cea mai comună formă utilizată este cea compusă din 3 straturi. Stratul de jos este un adeziv special conceput pentru aplicarea pe diferite tipuri de podea, în timp ce stratul intermediar este un substrat de vinil alb cu designul grafic imprimat real, apoi stratul superior este un supralaminat PVC durabil,rezistent și antiderapante.

Autocolantele de podea sunt rentabile, durabile și rezistente

Folosind tipărirea în format mare, autocolantele de podea pot fi tăiate la aproape orice dimensiune, formă sau culoare pe care le doriți. Vor adera pe aproape orice suprafață, cum ar fi lemn, beton, pardoseală, gresie, mochete și multe altele! Acest lucru vă va permite să le utilizați ca instrumente de marketing în aproape orice mediu. De asemenea, pot fi realizate cu un strat laminat, rezistent la alunecare, ceea ce le face o opțiune fără riscuri pentru orice eveniment.

Care este durata de viață a unui autocolant?

Durata de viață a oricărui autocolant de podea poate varia în funcție de numeroși factori. Una dintre principalele cauze ale deteriorării autocolantelor interioare pentru podea este decojirea marginilor ca urmare a unui trafic pietonal semnificativ, curățarii pardoselei cu materiale chimice care distrug autocolantul, etc.

Datorită variației fiecărui mediu, frecvența de înlocuire a graficelor podelei de interior poate varia de la 1 lună la 1 an. Autocolantele de podea pot avea o durată de viață mai mare dacă sunt instalate corect și fabricate din materiale de calitate. Așadar, calitatea materialelor, instalarea corectă și întreținerea joacă un rol important în durata de viață a autocolantelor de podea.

Autocolantele au o textura speciala. Folia de protecție asigura o bună rezistență la umidiate, la raze UV, împotriva tuturor agresiunilor factorilor de natură macanică. Datorită expunerii suplimentare la lumina soarelui și la alți factori de mediu (ploaie, ger, zăpadă, etc.) elementele grafice utilizate la exterior, cum ar fi cele de pe trotuare, pot dura între 1 lună și 6 luni.

Cum se aplică/elimină elementele grafice ale podelei?

Autocolantul trebuie aplicat pe o pardoseală foarte bine curățată și uscată, fără urme de umezeală sau de materiale uleioase. Înainte de aplicare, utilizați detergenți pentru a curăța bine zona, apoi ștergeți suprafața cu alcool pentru a îndepărta toate urmele de reziduuri.

Ultimul pas este să instalați elementele grafice prin indepartarea protecției adezive de pe spatele autocllantului și aplicarea lui pe podea.

Îndepărtarea elementelor grafice de podea este și mai simplă, deoarece le puteți dezlipi doar cu degetele. Dacă există o oarecare rezistență sau se rupe în continuare, puteți înmuia adezivul cu un uscător de păr sau un pistol termic. Curățați podeaua cu apă și săpun după aceea pentru a îndepărta orice reziduu lipicios.

Decorațiunile de podea realizate de Cube Media vă oferă o gamă largă de beneficii, cum ar fi:

Cost-eficient în comparație cu semnalizarea tradițională

Va arăta uimitor – chiar și în zonele cu trafic intens!

Rezistent la intemperii/la apă

Ușor de aderat pe aproape orice suprafață

Realizăm stickere decorative și autocolante pentru pardoseala (Floor Graphics) imprimate UV sau decupate computerizat pentru orice domeniu.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri