SERVICE SINGLE

Prolight

Prolight-ul publicitar, cunoscut și sub denumirea de Edge-Lit sau panou cu iluminare laterală este un sistem de expunere realizat dintr-un material transparent (PMMA) care datorită gravurii computerizate de mare precizie luminează doar marginea siglei expuse, realizându-se  astfel un efect deosebit.

Decorarea firmelor Pro-light se poate realiza prin gravare pe contur a semnelor și obținerea culorilor din autocolant, sau prin gravarea completă a semnelor (literelor, etc.) și iluminarea lor cu lumina colorata, LED sau neon.

Prolight-urile sunt ideale pentru a evidenția într-un mod deosebit sigla, numele firmei (pentru firme luminoase) sau orice text sau imagine doriți să promovați.

Tehnologii utilizate în crearea prolight-urilor: debitare material, decupare computerizată, fotogravură, gravură laser, gravură mecanică, iluminare, plottare autocolant.

Prolight-urile pot fi expuse atât în interior, cât și în exterior. Sunt ușor de remarcat atât pe timpul zilei dar mai ales pe timpul nopții. 

cube-media-advertising-logo

Utilizari principale:

 • Afisarea siglei / numelui firmei;
 • Signalistică  in magazine, restaurante, hoteluri, sedii de firme, birouri;
 • Sisteme de orientare în clădirile cu mai multe etaje / culoare / raioane / birouri.

FAQS

Cele mai frecvente întrebari

Fiecare proiect, indiferent de stadiu, se verifică și se discută pentru a găsi varianta optimă.

Trebuie doar să ne spuneti ce doriți să realizați și vă ajutăm noi la realizarea proiectului.

Da, se poate realiza proiectul cu materialele dumneavoastră dar acestea trebuiesc verificate în prealabil pentru a ne asigura că sunt conform standardelor.

Nu, pentru fiecare element se iau în considerare condițiile în care acesta este expus și se folosesc materiale adecvate mediului respectiv.

Vrei să te contactăm noi?

  VREI SA
  LUCRAM ÎMPREUNĂ

  Contactează-ne

  +40 0726 195 725

  contact@cubemedia.ro

  Strada Nuțu Ion nr. 8 - 10
  Sector 5, Bucuresti
  Incinta UNIVERSALCOOP corp C4