CUBEMEDIA

Litere volumetrice

Literele volumetrice sunt solutia ideala si de lunga durata atat pentru publicitatea indoor cat si pentru publicitatea outdoor. Literele volumetrice vin într-o mare varietate de forme și culori decupate.

Literele volumetrice constituie un element vizibil foarte important în industria de semnalistică, acestea sunt un produs unic ce oferă vizibilitate maximă produselor și serviciilor oferite și care atrag clientul foarte ușor către compania voastră.

Literele volumetrice sunt solutia ideala si de lunga durata atat pentru publicitatea indoor cat si pentru publicitatea outdoor. Literele volumetrice vin într-o mare varietate de forme și culori decupate.

Compania noastră oferă consiliere, adaptându-și serviciile la nevoile și posibilitățile clienților. Materialele utilizate pentru producția publicitară sunt de cea mai bună calitate. Sunt rezistente la variațiile de temperatură, umezeală și razele UV, ceea ce înseamnă că vor rezista mult timp, iar clienții vor beneficia de ele pentru o perioadă mai lungă.

Litere volumetrice

Litere volumetrice luminoase

Creați afișaje vibrante și atractive cu litere luminoase 3D. Literele luminoase 3D au devenit o soluție de semnalizare extrem de populară. Cu ajutorul acestora puteți obține aspectul unui semn de neon, bucurându-vă de următoarele avantaje: rentabilitatea LED-ului, un consum redus de energie, luminozitate de efect și durabilitate în timp.

Litere volumetrice din polistire

Litere volumetrice din polistiren reprezintă soluția inovativă perfectă atât pentru semnalistica indoor cât și pentru cea outdoor. Literele volumetrice pot fi executate atît  în polistiren expandat (EPS) cât și în polistiren extrudat (XPS). Literele de polistiren pot fi vopsite in orice culoare cu vopsea lavabila pe baza de apa, speciala pentru exterior .

Litere volumetrice din plexiglas

Avantajul acestui tip de litere volumetrice, pe lângă aspectul lor extraordinar, este posibilitatea montării pe suprafețe pe care altfel literele nu ar fi putut fi montate direct. De exemplu, pereți izolați din polistiren sau locații temporare în care este necesară demontarea rapidă (cum ar fi standurile de expoziție).

Litere volumetrice tip Las Vegas

Literele volumetrice Las Vegas denumite și litere volumetrice vintage sunt cel mai adesea utilizate la realizarea unor decoruri fanteziste în cadrul unor evenimente speciale: nunți, botezuri, aniversari, lansari de produse, petreceri corporatiste, etc.

Cu ajutorul acestor litere veți obține un impact vizual puternic, decoruri deosebite, iar oaspeții dumneavoastră vor rămâne cu amintiri frumoase legate atât de locul de amplasare cât și de evenimentul la care au participat.

Literele Las Vegas pot fi realizate din lemn, MDF, metal sau chiar polistiren expandat, în funcție de proiectul pe care-l aveți. Sunt prevăzute cu o instalație de iluminare cu becuri de diferite culori și intensități. Literele vintage cu becuri pot fi folosite în decorarea barurilor, restaurantelor cât și pentru evenimente private sau corporate.

5 moduri de iluminare a literelor volumetrice

Iluminat interior

LED-urile sunt inserate în literele volumetrice, iluminând partea din față a literei sau partea din față și partea laterală a literei volumetrice.

Iluminarea frontală

Folosind proiectoare sau lumini arhitecturale, puteți crea un efect special iluminând literele din față.

Iluminarea Halo

LED-urile sunt montate pe spatele scrisorii și iluminează de fapt peretele sau panoul pe care au fost montate literele. Din față veți vedea un contur ușor în jurul literelor – de unde și efectul halo. De obicei, literele acrilice de culoare închisă sau literele volumetrice realizate din materiale opace (cum ar fi lemnul, oțelul, aluminiul) sunt iluminate folosind această iluminare a halo.

Iluminarea marginilor

Literele volumetrice pot fi iluminate numai pe margine. Acest efect se obține prin blocarea trecerii luminii prin fața literei, ceea ce se face prin aplicarea unui material opac pe suprafața literei.

Iluminare pe partea din față sau pe marginea literei cu LED-uri individuale vizibile

Acest tip de iluminat este de obicei folosit pentru semnalizarea „NON-STOP” sau orice alt semn care are ca scop principal atragerea atenției. Acest tip de iluminare este foarte des intalnit, deoarece LED-urile utilizate sunt foarte puternice și vin împreună cu un spectacol de lumini.

Materiale folosite

Litere volumetrice iluminate

  • Halogen
  • Neon flexibil

Litere volumetrice colorate

  • Aluminiu
  • Polistiren

Litere volumetrice reflectorizante

  • Inox
  • Alama

Literele volumetrice pot fi realizate din acril (plexiglas), aluminiu, lemn, oțel, polistiren, forex, Dibond și multe alte materiale.

Literele pot fi montate direct pe perete, acoperiș, stand de expoziție sau pot fi montate pe un suport din acril, aluminiu, lemn etc.

FAQS

Cele mai frecvente întrebări

Fiecare proiect, indiferent de stadiu, se verifică și se discută pentru a găsi varianta optimă.

Trebuie doar să ne spuneti ce doriți să realizați și vă ajutăm noi la realizarea proiectului.

Da, se poate realiza proiectul cu materialele dumneavoastră dar acestea trebuiesc verificate în prealabil pentru a ne asigura că sunt conform standardelor.

Nu, pentru fiecare element se iau în considerare condițiile în care acesta este expus și se folosesc materiale adecvate mediului respectiv.

Vrei să te contactăm noi?