Warning: Declaration of Walker_PostDropdown::start_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/rcub3382/public_html/wp-content/plugins/wp-accordion-slider/includes/wp-dropdown-posts.php on line 53
Litere Volumetrice - CUBE MediaCUBE Media
Sunteţi aici:  Prima pagină  /   Litere Volumetrice

Litere Volumetrice

Solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare computerizata, confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional. 

De asemenea acest mod de ”semnalizare” vine ca o solutie perfecta pentru cladirile aflate in zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie cladiri cu arhitectura deosebita. 

In functie de locul amplasarii si a efectului dorit, literele volumetrice se pot imparti in mai multe feluri.


– Litere Volumetrice din POLISTIREN

Solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare computerizata, confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional. De asemenea acest mod de ”semnalizare” vine ca o solutie perfecta pentru cladirile aflate in zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie cladiri cu arhitectura deosebita. Materialul folosit la realizarea acestora este polistirenul extrudat, avand o structura fina. Semnele volumetrice din polistiren se pot vopsi intr-o gama larga de culori, astfel gradul lor de intrebuintare fiind practice nelimitat – See more at: http://printcenter.ro/litere_polistiren.php#sthash.8jv5mag2.dpuf

– Litere Volumetrice din TABLA


Faţa din stiplex 3-4mm se decupează automat folosind o freză CNC şi pentru montaj se bordurează cu un profil special din aluminu si PVC cu laţimea de 25mm. 

Lateralul este din tablă de aluminiu în grosime de 1mm prinsă mecanic de spate care este din stiplex transparent în grosime de 5-10mm.

Se finisează prin colantare cu folie PVC translucidă care poate să fie de culori diferite pe faţă şi pe cant.

Sistem de iluminare cu tub neon modelat la cald sau cu LED.

Se montează folosind fixare mecanică cu diblu şi holşurub.


– Litere Volumetrice din PLEXIGLASS

Avantajul acestor litere este aspectul plexiglasului, foarte frumos, premium si masiv.

In functie de grosime (3 si 6mm) plexiglasul poate fi colorat in masa.
Se pot crea volumetrii foarte frumoase cu un minim de imaginatie, de exemplu: a) litere volumetrice din plexiglas aplicate pe un panou tot din plexiglas de o culoare diferita b) litere volumetrice din mai multe straturi de plexiglas, de exemplu un strat alb gros si peste un strat subtire tip oglinda.

Durabilitatea literelor volumetrice din plexiglas este practic indefinita.

Litere Volumetrice din ALAMA si INOX


Din metal, grosime literelor poate fi de 3 mm si sunt realizate din ALUMINIU sau ALAMA.

Toate literele din metal sunt decupate computerizat cu un router CNC, fapt care duce la o reproducere perfecta a proiectului dumneavoastra.

Cu ajutorul aluminiului compozit aveti posibilitatea sa combinati aspectul dur, puternic al metalului cu eleganta si robustetea finisarilor obtineti o reclama sau un semn cu un excelent raport intre calitate si pret.

Va oferim posibilitatea sa creati un logo sau litere volumetrice metalice din aluminiu compozit ( dibon, alucobond, etc) la un pret mult mai redus in comparatie cu pretul literelor din alte metale, fara riscul de a rugini, deteriora sau schimba culoarea in timp.

Aluminiu compozit ( dibon, alucobond, etc) este un material compozit cu doua fete de aluminiu de 0.5 mm grosime si un miez de polietilena nontoxic, fabricat prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta a suprafetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta. Suprafata superioara este dublu lacuita, obtinandu-se astfel o suprafata mai rezistenta la abraziune, saruri, umezeala si raze UV, cu o durata de viata foarte mare.


Litere volumetrice LED