Warning: Declaration of Walker_PostDropdown::start_el(&$output, $page, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/rcub3382/public_html/wp-content/plugins/wp-accordion-slider/includes/wp-dropdown-posts.php on line 53
Firme Luminoase, Casete Luminoase, Litere Volumetrice LuminoaseCUBE Media
Sunteţi aici:  Prima pagină  /   Firme Luminoase

Firme Luminoase

Firme luminoase la cele mai mici preturi din Bucuresti. Casetele luminoase realizate de catre firma noastra beneficiaza de 24 luni Garantie


Productie publicitara de exterior (outdoor signs):

– Productia publicitara de firme luminoase cu litere volumetrice din plexiglas, iluminate cu led-uri sau tub spectral cu iluminare directa sau indirecta, formand efectul de hallosign (halou luminos proiectat pe fundal)
– Productia publicitara de firme  luminoase cu litere volumetrice din alama, a carui iluminare se poate face cu led-uri sau tub spectral, iluminare care in acest caz, datorita opacitatii literei formeaza doar hallosign.
– Productia publicitara de firme  luminoase cu litere volumetrice din inox, a caror iluminare se poate face cu led-uri sau tub spectral, tot in varianta halosign.
– Productia publicitara de firme  luminoase cu litere volumetrice din forex, aluminiu, tabla; iluminate cu tuburi neon (cunoscute la noi in tara ca tuburi cu descarcare in gaz, TGS sau tuburi spectrale) sau cu led-uri, dar care in acest caz pot avea si iluminare directa, fiind confectionate cu volumetria aparenta spre privitor, tip “Jupiter City”
– Productia publicitara de firme  luminoase de tip caseta luminoasa, care pot fi cu fata flexibila, recomandabila pentru dimensiuni mari, sau cu fata din plexiglas. Casetele luminoase pot fi si cu iluminare led, situatie in care devin foarte subtiri.
– Firme luminoase, de tip panou led, unde led-urile ilumineaza un plexiglas de tip fibra optica in cantul acestuia, iar aceasta iluminare este intoarsa la 90 grade spre privitor, realizand o iluminare uniforma si eficienta, similara casetei luminoase, dar la o grosime de numai 2 cm.